Общи условия

Общи условия
 
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА 
 
 
 
I. Общи условия за ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА www.STEF.BG  Всеки потребител е длъжен да се запознае с общите условия на сайта преди да предприеме "Поръчка", "Връщане на стока" или каквото и да е действие по самоинициатива. Моля преди да предприемете поръчка прочетете общите условия и графа "Често задавани въпроси" с, които се съгласявате поръчвайки артикул от нас.
 
 
1. “www.Stef.bg.” е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки и услуги
 
2. Търговецът има право да променя цените на предлаганите стоки в сайта без да уведоми за това потребителите в сайта.
 
3.Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на избраната стока и тя ще остане такава.
 
4.При подаден неверен или грешен адрес, лице за контакти или телефон в заявката от страна на Клиента, Търговецът не се счита за задължен за каквото и да е обвързване и изпълнение на поръчката.
 
5.Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Търговецът на правилно и потвърдено от клиента заявлението за покупка на посочения телефон или електронен адрес.
 
 
6. Търговецът се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента, да достави на Клиента поръчаната стока.
 
7. Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни или непълни данни в направена поръчка на адрес "www.Stef.bg”.
 
8.Възможно е леко разминаване в цветовата гама на продуктите показани на снимките и реалните причинено от силните светлини и светкавици при заснемане, за което Търговецът не носи отговорност.
 
9. Не се възстановяват суми за Бельо ( Бански ) , след като са приети след преглед съгласно ЗЗП. Бански и Бельо нямат право да бъдат връщани т.e. ние продаваме самите комплекти като бански, долнище и горнище няма как да бъдат изпратени отделно.
 
II. Права и задължения на страните
 
Търговецът се задължава:
 
1. да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 3 работни дни;
 
2. да достави в срок от 24 до 48 часа артикули ,който "КЛИЕНТА" е поръчал и е в наличност
 
3. Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в сайта www.Stef.bg са фабрично нови.
 
4. Търговецът гарантира,че продуктите,предлагани в сайта www.Stef.bg не са втора употреба.
 
III. Клиентът се задължава:
 
1. да посочи трите си имена, валиден телефонен номер и адрес доставка.
 
2. да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия.
 
IV.Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
 
1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения и преглед.
2. Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
 
 Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка, да върне получените артикули, ако продукта отговаря на една от по-горе посочените причини .
 
Връщането се допуска при следните условия:
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка без следи от употреба (ако има такава).
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Търговецът адрес.
• продукта трябва да бъде върнат до 14 дневен срок след получаването му.
 
- ВРЪЩАНЕ НА БАНСКИ
Поради деликатния характер на артикула и с внимание към здравето на клиента, няма да можем да приемем връщането на този продукт. Всяка пратка, която бива изпратена до нашите клиенти е с опция преглед . След като Вие освободите/заплатите пратката от куриера, автоматично считаме, че вие сте се възползвали от възможността да прегледате, изпробвате и прецените дали банският е подходящ за Вас и Ви е по мярка. От хигиенна гледна точка не приемаме рекламации за бельо/бански, които сте имали възможност да премерите и огледате и с ясно съзнание сте заплатили. Банските, които биват предлагани в www.stef.bg са комплект, като комплекти не могат да бъдат разваляни и да бъдат комбинирани долнища и горнища от различни размери и модели.
 
 
 
•ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА
 
•Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна. На клиента, средствата му се възстановяват като наложен платеж. 
 
 
IV. Лични данни
 
• Търговецът полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка,като това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.
 
• При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Търговецът може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
 
• Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Търговеца.Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
 
V. Разкриване на информацията
 
• Търговецът се задължава да не разкрива лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен когато:
 
• е получил изричното писмено съгласие на Клиента
 
• Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.
 
VI. Гаранционни условия:
 
1. Фирма Търговецът дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранцията, предвидена според българското законодателство и в частност Закона за защита на потребителя.
 
Гаранцията отпада в случай на:
 
1. Повреди, причина за които е лошо съхранение или неправилна експлоатация от страна на клиента.
 
2. Опит за ремонт от страна на Клиента без наше уведомление.
 
 
VIII. Допълнителни условия:
 
1. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.Stef.bg на своя компютър.
 
2. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на поръчка и доставка, както по стандартния начин така и в посочените контакти.


 Доставка

Доставка до офис или адрес на клиента посредством Спийди.

Плащания

Заплащането на артикулите закупени от www.steF.bg се извършва с наложен платеж .

Отстъпки

За информация и цени на едро, моля пишете на имейла за контакт.

Контакти с нас

E-mail - djinson@abv.bg