Условия за доставка и връщане

Какъв е срокът на доставка?

Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма "Еконт Експрес". Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място. Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени след 17 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставка до офис на Еконт Експрес е - 4,00лв.

Цената до личен адрес на клиента е - 6,00лв.

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?

Не това не е възможно http://stef.bg/ е Онлайн магазин  платформа и всички поръчки се изпълняват посредством куриерска фирма до офис или адрес на клиента.

Как да платя?

Предлагаме 2 метода на плащане:  наложен платеж – директно при получаване, Paypal.

Как да поръчам?

Поръчка можете да направите директно през сайта, з тази цел не е нужно да  сте регистриран потребител; по телефона както и на Email: office@stef.bg  За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта. За продажби на едро моля свържете се с посочените контакти за повече информация.

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

 

Възстановяване на суми по върнати пратки, след преглед се възстановяват, само по банков път пратки върнати с наложен платеж не се приемат,и се отказват съгласно общите условия на сайта.

 

ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕН ПРОДУКТ в 14 ДНЕВЕН СРОК ПО член на ЗЗП.

Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното:


- Трябва да изтеглите и попълните "Бланка за връщане на продукти" с нея да върнете и артикула закупен от вас.

-Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 7 работни дни (по закон 30 дни ), само срещу върната бланка с върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.
Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.
 
ВРЪЩАНЕ НА БАНСКИ!
Поради деликатния характер на артикула и с внимание към здравето на клиента, няма да можем да приемем връщането на този продукт. Всяка пратка, която бива изпратена до нашите клиенти е с опция преглед и тест. След като Вие освободите/заплатите пратката на куриера автоматично считаме, че вие сте се възползвали от възможността да прегледате, изпробвате и прецените дали банският е подходящ за Вас и Ви е по мярка. От хигиенна гледна точка не приемаме рекламации за бельо/бански, които сте имали възможност да премерите и огледате и с ясно съзнание сте заплатили. Банските, които биват предлагани в www.Stef.bg са комплект, като комплекти не могат да бъдат разваляни и да бъдат комбинирани долнища и горнища от различни размери и модели.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

В описанието на всеки артикул абсолютно ,точно е написан размера в сантиметри моля преди поръчка го прочетете и се измерете,когато не е написан вашият размер ,просто не е наличен може да се свържете с нас и да направите индивидуална заявка.

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 1 месец, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог. Може да направите индивидуална заявка за желан от вас продукт или размер от него. На посочените Контакти.

С коя куриерска фирма работите?

Сайта http://stef.bg/ работи с куриерски фирми ''Еконт Експрес" и "Рапидо Експрес" и като наш клиент получават 20 % отстъпка от куриерската услуга.

 

Бланка за връщане на артикул от www.steF.bg

Моля изтеглете тази бланка попълнете я и ни я изпратете, заедно с върнатият артикул.

Бланка за връщане на стока Доставка

Доставка до офис или адрес на клиента посредством Рапидо или Еконт. Цена на доставка 5,00лв до офис и до адрес.

Плащания

Заплащането на артикулите закупени от www.steF.bg се извършва с наложен платеж .

Отстъпки

За информация и цени на едро, моля пишете на имейла за контакт.

Контакти с нас

E-mail - djinson@abv.bg