Условия за доставка и връщане

Какъв е срокът на доставка?

Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма "Спиди Експрес или Рапидо Експрес". Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място. Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени след 17 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставка до офис на "Спиди Експрес" е БЕЗПЛАТНА

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?

Не това не е възможно http://stef.bg/ е Онлайн магазин  платформа и всички поръчки се изпълняват посредством куриерска фирма до офис или адрес на клиента.

Как да платя?

Предлагаме метод на плащане:  наложен платеж – директно при получаване.

Как да поръчам?

Поръчка можете да направите директно през сайта, з тази цел не е нужно да  сте регистриран потребител; по телефона както и на Email: office@stef.bg  За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта. За продажби на едро моля свържете се с посочените контакти за повече информация.

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

 

Възстановяване на суми по върнати пратки, след преглед се възстановяват,като наложен платеж съгласно общите условия на сайта. 

 

ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕН ПРОДУКТ в 14 ДНЕВЕН СРОК ПО член на ЗЗП.

Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното:


- Трябва да изтеглите и попълните "Бланка за връщане на продукти" с нея да върнете и артикула закупен от вас.

-Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 7 работни дни (по закон 30 дни ), само срещу върната бланка с върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.
Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.
 
ВРЪЩАНЕ НА БАНСКИ!
Поради деликатния характер на артикула и с внимание към здравето на клиента, няма да можем да приемем връщането на този продукт. Всяка пратка, която бива изпратена до нашите клиенти е с опция преглед. След като Вие освободите/заплатите пратката на куриера автоматично считаме, че вие сте се възползвали от възможността да прегледате, изпробвате и прецените дали банският е подходящ за Вас и Ви е по мярка. От хигиенна гледна точка не приемаме рекламации за бельо/бански, които сте имали възможност да премерите и огледате и с ясно съзнание сте заплатили. Банските, които биват предлагани в www.Stef.bg са комплект, като комплекти не могат да бъдат разваляни и да бъдат комбинирани долнища и горнища от различни размери и модели.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

В описанието на всеки артикул абсолютно ,точно е написан размера в сантиметри моля преди поръчка го прочетете и се измерете,когато не е написан вашият размер ,просто не е наличен може да се свържете с нас и да направите индивидуална заявка.

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 1 месец, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог. Може да направите индивидуална заявка за желан от вас продукт или размер от него. На посочените Контакти.

С коя куриерска фирма работите?

Сайта http://stef.bg/ работи с куриерски фирми ''Спиди Експрес" и "Рапидо Експрес" и като наш клиент получават 20 % отстъпка от куриерската услуга. Доставка

Доставка до офис или адрес на клиента посредством Спийди.

Плащания

Заплащането на артикулите закупени от www.steF.bg се извършва с наложен платеж .

Отстъпки

За информация и цени на едро, моля пишете на имейла за контакт.

Контакти с нас

E-mail - djinson@abv.bg